Archivní zpráva 24. 7. 2024 - Jižní Čechy pohádkové se vrací na českobudějovické náměstí.

Jižní Čechy pohádkové, jako součast destinace Pohádkové království České pohádkové akademie se vrátily  na českobudějovické náměstí do Turistického informačního centra v radnici a suvenýru Bohemia Glass nám. Přemysla Otakara č. 23. Centrální pohádková kancelář ČPA Česka je stále v Muzeu fantastických iluzí Pavla Kožíška Vodičkova 31, Praha.
     Jeho Veličenstvo Václav V., Vydra zvaný s paní primátorkou královského města České Budějovice Dagmar Škodovou Parmovou se rozhodli podepsat memorandum o spolupráci. Podepsání se uskutečníko 24. 7. 2024 v DK Metropol viz přiložené fotografie Jany Novotné, děkujeme. Fotografie jsou volně k použití.



V úvodu přivítal přítomné Marcel Goetz kancléř jeho Veličenstva Václava V., Vydra zvaného. Poděkoval paní primátorce Dagmar Škodové Parmové za vstřícnost i zkrašlení centra města, kam se Jižní Čechy pohádkové vrací. Předána byla pamětní medaile k 10. výročí korunovance Václava Vydry Pohádkovým králem v Č. Budějovicích 4. 4. 2014.


Memorandum přednesl Pohádkový ministr spravedlivosti Ivo Jahelka, zpívající právník a tvůrce hymny destinace Pohádkového království ČPA.





Podpis memoranda a společné foto přítomných.


Na příští rok připravujeme putovní výstavu "30 let Jižních Čech pohádkových s Jaroslavem Kerlesem, Zdeňkem Troškou, Václavem Vydrou... Nejhezčí turistické pohlednice, vizitky a kalendáříky 2025". Vernisáž bude při zahájení veletrhu cestovního ruchu Holiday World a Region World 14. 3. 2025 v Praze Letňanech. 30 let je naším cílem vytvoření Jč televizních večerníčků...



Prohlídka letošní putovní výstavy "30 let od založení JCCR a ATIS-ATIC ČR. Nejhezčí turistické pohlednice, vizitky a kalendářík 2024".


č. 9924 V nejnovějším Pohádkovém zpravodaji najdete plán akcí KČT ČPA až do června 2025, naši hymnu od Ivo Jahelky, novou sběratelskou hru "Magnetické pozdravy z destinace Pohádkového království, adresář spolupracujích TUMI (turistických míst), nominace na prestižní ceny ČPA za rok 2024 s předáváním v Senátu Parlamentu ČR 10. 9. 2024 aj.



Je výborné, když lidé umí spolupracovat.


Děkujeme všem za účast, zvláště novinářům...

Na spolupráci v destinaci Pohádkového království se těší

Jeho Veličenstvo Václav V., Vydra zvaný
Marcel a Lenka Goetzovi, Ivo Jahelka, Lucia Štefanová, Petr Holba, Miloš Dědič, Jiří Šátava, František Batysta...

tel. 602 443 189

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Turistické známky a vizitky 2024 ITEP Plzeň

Anabázi J. Švejka 28. 9. zahájíme 13. ročník Měsíce věží a rozhleden...

Magnetické pozdravy z PK, aktuální přehled prodejní míst k 12. 9. 2024