Tisková zpráva Holiday World a Region World 15. - 17. 2024 Praha

V naší expozici České pohádkové akademie s Centrální pohádkovou kanceláří v Muzeu fantastických iluzí Pavla Kožíška nabídneme:

15. 3. v 10.30 vernisáž putovní výstavy "30 let od založení JCCR a ATIS-ATIC ČR. Nejhezčí turistické pohlednice, vizitky a kalendáříky 2024" za účasti prezidenta Agentury Dobrý den Pelhřimov Miroslava Marka, Pohádkových ministrů, autorů nejlepších pohlednic 1995 - 2024... Křest hezké Turistické vizitky HWaRW 2024, Vandrovních omalovánek jižních Čech a Šumavy s Koh-i-noorem.

15. - 17. 3. Představíme aktuální Turistické vizitky, známky, 4 pilíře DCR v Česku, plán akcí KČT ČPA s Vevečákem Zdravíkem a Bosonožkou Julií, Měsíc věží a rozhleden, Týden pramenů studánek a kašen, Český den s českými vlajkami, Cestu Bloudů po Bludných kamenech, Švejkovy víkendy, Zvonková setkávání, Poznávání za úplňků, edici Tajemných map Česka... a hlavně 22. Pohádkový den s Jeho Veličenstvem Václavem V., Vydrou zvaným 21. 6. 2024 na Točníku a Žebráku.

17. 3. Pohádkové odpoledne s Václavem Vydrou, Ivo Jahelkou, Vévodou Valdštějnem, Pohádkovýmni ministry... Odměníme 2. ročník soutěže krajů ČR podle největšího počtu vizitkových turistických míst "TUMI". Autogramiáda Pohádkové krále V.V.V., ministrů a V.I.P. od 14.30 v expzici ČPA. Vstup s Turistickým deníkem v neděli zdarma. Majitelům Pohádkového pasu zajistíme volnou vstupenku na požádání.

Po celý veletrh poskyteme informace k fenoménu doby Turistickým vizitkám včetně rad k vydání pro Vaše akce, skupiny, osobnosti atd.

Mgr. Marcel Goetz a spol. KČT ČPA
tel. 602 443 189

P.S. Kontrolní otázka. Víte kdo udržuje největší, nejzdravější a nejlevnější tělocvičnu na světě již 135 let? Pokud víte, přijďte si do naší expozice pro překvapivou odměnu.








Trendy cestovního ruchu na HOLIDAY WORLD & REGION WORLD už brzy! Exotické perly, atraktivní destinace napříč kontinenty i turistická lákadla v Česku. To představí tuzemští a zahraniční vystavovatelé na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu a regionální turistiky, který proběhne v termínu od 15. do 17. března na výstavišti PVA EXPO PRAHA.

První veletržní den 15. března bude věnován odborné veřejnosti, pro niž je připraven atraktivní program. Nebude chybět 12. ročník konference a vzdělávací platformy Fórum cestovního ruchu pořádané agenturou CzechTourism zabývající se aktuálními i budoucími výzvami turismu, které zásadně ovlivňují zahraniční i tuzemské návštěvníky České republiky. Ve stejný den se uskuteční 5. ročník MBM Tourism Prague s možností osobních obchodních jednání profesionálů. Potřetí se v PVA EXPO PRAHA bude udělovat prestižní ocenění Velká cena cestovního ruchu 2023/2024, což je soutěž vyhlašovaná komunikační agenturou COT Group. Více na www.holidayworld.cz


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Okolo Zbraslavi - pozvánka na pochod

Zahájení 12. ročníku Měsíce věží a rozhleden v Senátu Parlamentu ČR 5. 9. 2023