Setkání sběratelů turistických vizitek

 

POZVÁNKA

11. SETKÁNÍ MAJITELŮ OSOBNÍCH A TÝMOVÝCH VIZITEK A JEJICH LOVCŮ

ČESKÉ BUDĚJOVICE – GERBERA ARENA-  13.1.2024 10:00-17:00

PořádáJířa - (P-1) a Pajin (P-35)

Přijměte prosím tímto pozvání na 11. setkání sběratelů Turistických vizitek, které se bude konat v Českých Budějovicích, konkrétně GERBERA ARENA, Mánesova 1803/3a,
České Budějovice

Informace pro majitele Osobních (Personal) a Týmových (Team) vizitek

Všechny majitele P a T tímto vyzývám, aby mi potvrdili účast na níže uvedené maily(možno i telefonicky,SMS, WhattsAppnebo zprávou na FB.do cca poloviny prosince.Stoly budou vždy pro dva., nicméně vzhledem ke stoupajícím množství majitelů P a T budou mít oni přednost k sezení.Prosím majitele P a T, aby pokud možno již byli na svých místech mezi 9-10 hodinou, abyjste se stihli připravit a navzájem v klidu případně směnit vizitky.

Informace všeobecné pro všechny zúčastněné

Vzhledem k tomu, že se zvyšují každoročně nároky a tím pádem i náklady na organizaci, především kvůli pronájmu vyhovujících prostor, které pojmou větší část osob, bude poplatek jednotný pro všechny a činí100,- Kč + ofrankovaná dlouhá obálka – JE PODMÍNKOU!!!Platba na místě. Kdo si obálku nedonese, bude k dispozici k nadepsání. Kdo nedonese ani známku, bude dodatečný poplatek činit 30,- Kč za každou obálku. Netýká se těch, kteří si vyzvednou AV osobně.Evidence účastníků proběhne opět formou vyplněné kartičky podobné té, jakou vyplňujete na pochodech, kde uvedete jméno, poštovní adresu, způsob předánía počet Absolventských vizitek (1 AV = 100,- Kč).

Prosím „nemajitele“ P a T, aby dříve než na 10 hodinu nevstupovali do sálu kvůli přípravám.

Bude opět možné si splnit krátké „Kufrování s medvědem“ A-S3 a AV Tripper GO! České Budějovice

13:30 hod. focení- nejdřívejen majitelé Osobních a Týmových vizitek, následně všichni, kteří tam aktuálně v tu dobu budou. Focení proběhne v sále na pódiu.

Absolventská vizitka atd.

Absolventská dvojvizitka k akci pro zúčastněné a speciální razítka jsou samozřejmostí. Vizitka vznikne na základě fotografií pořízených na místě.Na FB je tomuvytvořena událost, kde Vás budu průběžně informovat o novinkách kolem akce a zodpovídat na Vaše dotazy, stejně tak zveřejňovat aktuální stav O a T, kteří se zúčastní. Dále se dají informace i na stránky Turistického deníku a akce bude propagována na dalších turistických akcích.


Kontakt na pořadatele

Jířa - Jiří Štraub   
tel.: +420 733 100 542
mail: straub.jiri@centrum.cz

Pajin - Pavel Klimovič

tel. +420 775 136 125
mail: pajin.turista@gmail.com





Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Okolo Zbraslavi - pozvánka na pochod

Zahájení 12. ročníku Měsíce věží a rozhleden v Senátu Parlamentu ČR 5. 9. 2023