24. ročník Zvonkového průvodu...

...se uskutečnil 8. 12. 2023 i v Č. Budějovicích. V ČR se podílíme na cca 20 zvonkových akcích.

Atmosféra na Piaristickém náměstí byla vánoční, mrazivá, větrná... pár desítek dětí s rodiči přišly a zúčastnily se i tradičních soutěží "O nejhezčí a největší zvonek". Děti zazpívaly koledy a pod ochranou městské policie jsme se vydali do centra adventních trhů, kde u Ježískovy poštovny všechny děti dostaly do zvonečků bombonky. Nám pořadatelům mnozí rodiče poděkovali, což je pro nás z KČT ČPA největší odměnou. Je škoda, že tak krásné a libozvučné akci již nevěnuje pozornost Český rozhlas Č. Budějovice, se kterým jsme tuto tradici před 24 lety začali vytvářet.

Naše poděkování patří Královskému městu České Budějovice a městské policii.

Přiložené fotografie Lenky Goetzové jsou volně k použití.


Hezké vánoce za KČT ČPA přejí


Marcel a Lenka Goetzovi, Lucia Štěfanová, Jaroslav Lošoňský, František Tylšar, Hynek Klimek, Miloš Dědič, Alenka Plášilová, Fér Café...











P.S. Vánoční koncert s Pohádkoým ministrem spravedlivosti ČPA Ivo Jahelkou se uskuteční v HochŠpalíčku v neděli 17. 12.  od 18.00 hodin. Předprodej vstupenek - Bohemia Glass, nám. Př. Ot. č. 23.




Zvonkové akce rozšiřujeme o setkání vizitkářů s KČT ČPA v Holešovické tržnici, čtvrtek 21. 12., kavárna Kopeček 14.30 - 16.30.



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Okolo Zbraslavi - pozvánka na pochod

Zahájení 12. ročníku Měsíce věží a rozhleden v Senátu Parlamentu ČR 5. 9. 2023