Nové TUMI v Píseckých horách chata Živec má T-vizitku

 Turistická vizitka Mezinárodního spolku Josefa Švejka....

 Pohádková destinace Strakonicko - Písecko představila obě nové Turistické vizitky 30. 1. 2023 v TUMI CykloŠvec Písek za účasti pana senátora MUDr. Tomáše Fialy a předsedy SCR JHK Ladislava Havla. Přiložené fotografile Barbory Benešové jsou volně k použítí.


Majitel CykloŠvec Karel Švec, druhý zleva, uvítal účastníky 1. akce Pohádkové destinace Strakonicko - Písecko. Na chatě Živec vytvoří půjčovnu e-kol, nadále bude ochraňovat 1.Dřevěnou sochu Josefa Švejka a spolupracovat při akcí s ČPA...
Pohádkový kancléř Marcel Goetz, šestý zprava, představil nejbližší akce s ČPA, KČT, Agenturou Dobrý den a Turistickým deníkem. Jsme spojeni v destinaci St-Pi Otavou, K. Klostermannem, J. Haškem, J. Švejkem, A. Sedláčkem... Pohádkové akce 2023/2024 včetně nových destinací, vizitek, známek... představíme na Holiday World a Region World 17. - 19. 3. 2023 v Praze Letňanech.
Pohádkový ministr pro organizování Jaroslav Pospíšil pozval na Švejkovu neděli do Písku 3. 9. 2023 a další společné akce.
Pan senátor Tomáš Fiala, třetí zprava, uvítal propojování Strakonic a Písku i snahu o spolupráci v regionou. Pozval přítomné do Senátu Parlamentu ČR na slavnostní zahájení 12. ročníku Měsíce věží a rozhleden s předáváním Prestižních cen ČPA 5. 9. 2023.


Křest obou Turistických vizitek Platanem z Protivína.

Na setkávání nejen v Pohádkové destinaci St-Pi se těší
Marcel Goetz a spol.

P.S. Zveme Vás na další akci St-Pi v pondělí 6. 2. 2023, 14.00, kancelář CK Ciao, U Sv. Markéty 58, Strakonice:
Vernisáž výstavy "40 let strakonické Moai s Pavlem Pavlem a Nejhezčí turistické pohlednice, vizitky a kalendáříky ČR roku 2022".
Účast přislíbili: cestovatel Pavel Pavel, senátor Tomáš Fiala, předseda SCR JHK Ladislav Havel a další.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Okolo Zbraslavi - pozvánka na pochod

Zahájení 12. ročníku Měsíce věží a rozhleden v Senátu Parlamentu ČR 5. 9. 2023