Čestné uznání od hejtmana Jihočeského kraje

Oznamujeme všem, že jsme získali 28. 11. 2022 čestné uznání od hejtmana Jihočeského kraje v místnosti jihočeských zastupitelů.

Právě zde jsme v květnu 1993 pořádali první setkání infocenter jižních Čech a Šumavy. Tehdy se nás sešlo šest.
Postupně jsme pomohli založit Jihočeskou centrálu CR, ATIC ČR, SCR JHK, Jižní Čechy pohádkové, Českou pohádkovou akademii, odbor KČT Praha 7 a uspořádali stovky akcí především pro děti. S Bárou Stlukovou jsme vydali poznávací pohádky "Vyprávění kapra Jakuba". Jaroslav Kerles nakreslil přes 200 pohádkových logovtipů, se Zdeňkem Troškou, Václavem Vydrou, Julií Goetzovou a Martinem Hruškou jsme v Českém rozhlase natočili 3 CD pohádek - Hajajů, na Youtube najdete pilot TV Večeníčků "20 let jižních Čech pohádkových", který je přípravou pro vytvoření prvních jihočeských televizních Večerníčků...
Vydali jsme statisíce map, průvodců, 4pohlednic, vizitek... nejnověji jsou vytištěny "Balady Ivo Jahelky pro zlepšení nálady", které s Pohádkovým cestovním pasem představíme na koncertě Ivo Jahelky 17. 12. 2022 v 17.00 na nám. Přemysla Otakara II.

Za ocenění velmi děkujeme, snad se nyní zlepší i komunikace s JCCR, kterou jsme zakládali jako platformu setkávání v našem regionu.

Přejeme Vám pohodové svátky vánoční a hodně sil do roku 2023

Marcel a Lenka Goetzovi, Miloš Dědič, Pavel Pavel, Tomáš Fiala, Petr Pták, Tomáš Navara, Bára Stluková, Standa Kovář, Hynek Klimek, Ivo Jahelka, Lucia Štefanová, František Tylšar, Vojta Srb, Pavel Kosmata, Slávek Martenek, Karel Švec, Milan Poláček...




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Okolo Zbraslavi - pozvánka na pochod

Zahájení 12. ročníku Měsíce věží a rozhleden v Senátu Parlamentu ČR 5. 9. 2023