Zpráva z Regiontour v Brně 20. - 23. 10. 2022

Součástí veletrhu byla konference "Cestovní ruch na rozcestí", kde byl konečně vysloven rozdíl mezi HK ČR a Rakouska. V ČR chybí odborné cechy, sdružení, seznam podnikatelů. Nelze tedy Rakouský systém kopírovat. K čemu máme destinační organizace typu JCCR, když se ani v Brně nepředstaví a k nabízené spolupráci se nevyjádří?


Fotografie Lenky Goetzové jsou volně k použití.


Česká pohádková akademie vystavovala s Agenturou Dobrý den na ploše cca 5 x 20 m. Vernisáž výstav "40 let strakonické Moai. Nejhezčí turistické pohlednice, vizitky, kalendáříky a deníky roku 2022" jsme zahájili s prezidentem agentury Dobrý den Miroslavem Markem pokusem o přetržení lana 40 let starého, které rozpohybovalo Moai.



Naše expozice navštívily známé osobnosti i novináři. Vlevo je redaktor ČTK Zdeněk Meitner.



Ve 4 vystoupeních na hlavním podiu veletrhu jsme představili akce na rozvoj DCR včetně Měsíce věží a rozhleden, fenomén Turistické vizitky, edici 8 Tajemných map, Pohádkový cestovní pas, nové pohádky od Hynka Klimka "Veverčák a Bosonožka", pilot jč TV Večerníčků včetně 3 CD vydaných s Českým rozhlasem za režie Zdeňka Trošky s vypravěčem Václavem Vydrou.
Účastníci vystoupení - zleva Zdeněk Cabalka KČT, Míra Marek Agentura Dobrý den, Radek Nakládal Plzeňský kraj. V pozadí obrázek z pasování Ivo Jahelky na Pohádkového ministra pro spravedlnost  v Centrální pohádkové kanceláři Muzea fantastických iluzí Pavla Kožíška v Praze.




Expozice ČPA s obrázky Zdeňka Svěráka i Pavla Pavla.

Těšíme se na setkávání i spolupráci.
Mgr. Marcel Goetz a spol.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Okolo Zbraslavi - pozvánka na pochod

Zahájení 12. ročníku Měsíce věží a rozhleden v Senátu Parlamentu ČR 5. 9. 2023