Volný vstup pro KČT... Setkání sběratelů... RegionTour 2022...

Setkání sběratelů Turistických vizitek, známek, štítků, kalendáříků, známek, 4pohledů.. bude od 20. - 23. 10. 2022 v pavilonu G1, stánek 049 České pohádkové akademie (20. 10. až od 12.30).

Vernisáž výstav "40 let strakonické Moai s Pavlem Pavlem. Nejhezčí turistické pohlednice, vizitky, kalendáříky a deníky 2022" bude v pátek v 10.00, derniera v neděli ve 14.00.
V rámci expozice ČPA představíme projekty na rozvoj DCR s ČPA - Měsíc věží a rozhleden, Český den s českým vlajkami, Zvonková setkávání, Týden pramenů studánek a kašen, Poznávání za úplňků, Pohádkový cestovní pas,  "Veverčák a Bosonožka" od spisovatele Hynka Klimka, Švejkovu neděli v Písku, Otavský vodácký půlmaraton aj.
Sběratelům nabídneme i letos vydané Turistické vizitky, známky, 4pohledy, Minutové pohádky aj.


Děkujeme za zveřejnění a na setkávání se těší
Marcel Goetz a spol.
info tel. 602 443 189


===============================================================
===============================================================


K volným vstupům na neděli pro turisty, je potřeba udělat registraci a vytisknout si vstupenku (nebo mít elektronicky v telefonu).

Připravili jsme pro vás promo kód, na jehož základě se můžete na našich webových stránkách zaregistrovat a získat tak vstup zdarma na obě akce.

V prvním kroku registrace na našem webu (viz prolink) vložíte níže uvedený promo kód do určeného políčka a pokračujete v registraci. Po dokončení registrace obdržíte na Vámi zadaný e-mail jednodenní pdf vstupenku umožňující vstup zdarma na veletrhy GO a Regiontour 2022. Pdf vstupenku si prosím vytiskněte či případně nechte uloženou v mobilu. Prokážete se jí při vstupu do areálu.

Každá osoba musí být zaregistrována, nicméně je možné registraci vícero osob provést v jednom kroku (tj. vypsat jména všech osob a opakovaně použít promo kód). Při registrování vícero osob prosím zvolte vpravo nahoře požadovaný počet vstupenek a systém Vám nabídne příslušný počet řádků pro vypsání jmen a uvedení promo kódů (použijete vždy stejný promo kód).

Veletrhy se konají v pavilonu G1. Vstup pro pěší je branou č. 1 (zastávka MHD „Výstaviště - hlavní vstup) nebo vstupem u pavilonu G2 (zastávka MHD „Výstaviště – vstup G2). Vjezd vozidel je možný branou č. 8 nebo 9.


23. 10. 2022                          9:00 – 16:00 hodin
Speciální promo kód:         Klubturistu2022
Link na registraci:               https://etickets.bvv.cz/cs/objednavka/vstupenky


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Okolo Zbraslavi - pozvánka na pochod

Zahájení 12. ročníku Měsíce věží a rozhleden v Senátu Parlamentu ČR 5. 9. 2023