Slavnostní zahájení 11. ročníku Měsíce věží a rozhleden v Senátu Pralamentu ČR 6. 9. 2022.

Jednání se uskutečnilo díky záštitám od pánů senátorů Tomáše Jirsy a Tomáše Fialy. Ujasnili jsme si další spolupráci pro rozvoj DCR v Česku s Klubem českých turistů, Agenturou Dobrý den, Turistickým deníkem, Českou pohádkovou akademií aj.

Měsíc věží a rozhleden zahajujeme tradičně výstupy se sběratelskými 4pohledy 28. 9. a ukončujeme 28. 10. Českým dnem s českými vlajkami. Letos poprvé zveme veřejnost 28. 10. na start pochodu "Prahou turistickou s českými vlajkami" od Národního muzea na Malostranskou Mosteckou věž. Nejlepší vrcholové fotografie s českou vlajkou na věžích a rozhlednách odměníme.

Za účasti Pohádkového krále Václava V., Vydry zvaného a Vévody Valdštejna byli jmenování noví ministři ČPA i předány Prestižní ceny ČPA za rok 2021. Setkání bylo příjemným a inspirativním zažitkem.

Přiložené fotografie od Lenky Goetzové jsou volně k použití:



Účastníky jednání ve Valdštejnském salonku přívítal sám Vévoda Valdštejn s doprovodem.


Úvodní projevy zúčastněných probíhaly pohádkovou formou včetně závazku zaslání vlastních fotografií s českou vlajkou z 28. 10. 2022.



Společné fotografie z Valdštejnského sálu.



Novými ministry ČPA byli jmenováni Lucia Štefanová "pro můzy" a František Tylšar "pro hudbu a poezii".
Prestižní cenu ČPA za rok 2021 získali v kategoriích: Kultura - Miloš Dědič ze vedení kabinetu ČPA, Sport - Mojmír Nováček za výstupy s vlajkou ČR, Počin roku - Pavel Kožíšek za představení bankovky "Švejkovky", Skokan roku - Jaroslav Pospíšil za otevření 1. Cyklistického informačního centra v CykloŠvec Písek, Nejhezčí pohádková kancelář - TIC Třeboň.


Kartografie Praha odměnila M. Goetze za 30 let spolupráce.



č.4628, 4632 Závěrečné přípitky.... "akce skončila, ať žije akce".


Děkujeme všem zúčastněným za účast a pomoc.

Na další příjemná setkávání s KČT ČPA se těší
Marcel Goetz a spol., info tel. 602 443 189

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Okolo Zbraslavi - pozvánka na pochod

Zahájení 12. ročníku Měsíce věží a rozhleden v Senátu Parlamentu ČR 5. 9. 2023